Sök/boka hyrbil på Landvetter flygplats

Tips för dig som ska hyra bil på Landvetter flygplats

Det kanske allra bästa tipset är att vara ute i god tid. Ju tidigare du är ute desto större chans att få den typ av bil du är ute efter och till ett riktigt bra pris. Du spara både tid och pengar och framförallt så slipper du ödsla tid på att leta en lämplig hyrbil när du väl har landat på flygplatsen.

Ha pengar på ditt kort

Tänk på att ha pengar på ditt betalkort, detta behövs eftersom biluthyrningsfirman reserverar ett belopp som används som en försäkring. Det reserveras dock bara och återgår när du lämnar tillbaka bilen, men det kan vara bra att tänka på om du vanligtvis inte har så mycket pengar på ditt betalkort.

Kontrollera försäkringar

Försäkringar ingår nästan alltid, men det kan vara klokt att dubbelkolla vad som gäller, vilken självrisk som ingår och så vidare. Ofta kan du köpa till en självriskförsäkring som minimerar eller helt tar bort självrisken

Fria mil & extra kostnader?

Om du använder vår jämförelsemotor när du söker bil kan du nästan vara säker på att "fria mil" ingår i priset, det innebär att det inte är någon extra kostnad för varje mil du kör förutom själva bränslet så klart. Oftast gäller det att lämna tillbaka hyrbilen fulltankad annars kommer du att debiteras extra.

Hur vet dem att jag har bokat en bil?

Du kommer att få en "voucher"/kvitto på din beställning till den e-postadress du angett vid bokningen, se till att ta med dig denna till biluthyrningsföretaget när du ska hämta ut din hyrbil.

Använd vår prisjämförelsemotor

För att slippa ödsla tid på att själv jämföra flera olika biluthyrningsfirmor rekommenderar vi att du använder den jämförelsemotor som vi tillhandahåller här brevid.

AVIS Biluthyrning Budget Biluthyrning Europcar Biluthyrning Hertz Biluthyrning Mabi Biluthyrning SiXT Biluthyrning

Om Hyrbil Landvetter

I samarbete med vår partner hjälper vi dig att hitta en hyrbil i anslutning till Landvetter flygplats bästa pris. Genom att boka en hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får den bil du önskar till bästa pris.

Detta ingår alltid

  Eventuella flygplatsavgifter
  Miljöavgifter
  Försäkring vid vagnskada och stöld
  Fria mil
  Vinteravgift