Sök/boka hyrbil på Landvetter flygplats

AVIS Biluthyrning Budget Biluthyrning Europcar Biluthyrning Hertz Biluthyrning Mabi Biluthyrning SiXT Biluthyrning

Hotell nära Landvetter flygplats

Det finns flera hotell som ligger i närheten av Landvetter flygplats. Det kan vara skönt att övernatta en natt innan eller efter flygresan för att slippa sena eller tidigare mornar. Allra närmast flygplatsen ligger Landvetter Airport Hotel som bara ligger 7 minuters promenad från terminalen. "Flygplatshotellet" ligger cirka 2½ km från flygplatsen (5 minuters bilfärd), här finns flygplatstransfer om man skulle behöva (mot en kostnad). Landvetter Bed & Breakfast erbjuder en stuga med öppen planlösning för upp till 4 personer. Personalen kan hjälpa till med gratis transfer till flygplatsen.

Kan man tänka sig att bo på lite längre avstånd från flygplatsen finns till exempel Ibis Styles Göteborg Lerum som ligger cirka 1 mil från flygplatsen. Vill man bo centralt i Göteborg (drygt 2 mil från flygplatsen) så finns det givetvis ett väldigt stort utbud av hotell.

Jämför lediga hotell

Genom att besöka Booking, klicka här, kan du snabbt få en överblick av de hotell som ligger i närheten, till vilket pris och vilka som är tillgängliga de datum du önskar.

Vill du läsa mer om hotellen som finns i närheten av Landvetter kan du besöka hotelllandvetter.nu

Hitta hotell i närheten av Landvetter flygplats

Om Hyrbil Landvetter

I samarbete med vår partner hjälper vi dig att hitta en hyrbil i anslutning till Landvetter flygplats bästa pris. Genom att boka en hyrbil i förväg kan du vara säker på att du får den bil du önskar till bästa pris.

Detta ingår alltid

  Eventuella flygplatsavgifter
  Miljöavgifter
  Försäkring vid vagnskada och stöld
  Fria mil
  Vinteravgift